About Me

PENGEDAR SAH SHAKLEE PETALING JAYA & KUALA LUMPUR

Saya Nora Ahmad, Pengedar Sah Shaklee Petaling Jaya dan Kuala Lumpur, Malaysia. Saya, suami dan 2 orang anak saya telah menggunakan Shaklee semenjak 2012. 

Saya menamatkan tugas sebagai seorang pensyarah Biologi sepenuh masa di Pusat Asasi UIAM pada hujung Disember 2015. Saya pernah memenangi Exemplary Teacher Award pada 2011. Kini saya menjadi WAHM (Work At Home Mom).

Saya mempunyai Master Alam Sekitar dan B.Sc (Kesihatan Pekerjaan & Persekitaran) dari UPM. Saya adalah salah seorang penulis buku Discovering Your Body System di bawah Pearson Custom Publishing.

Alhamdulillah, setelah bertemu Set Kesihatan Optimum Shaklee (Vitalea, Vitamin C dan Bcomplex), OsteMatrix dan Vivix, saya sangat gembira kerana ternyata membantu meningkatkan kecergasan dan kesihatan saya. Anak-anak bertambah cergas, cerdas dan kuat imunisasi tubuh dengan Set Kanak-kanak (MealShakes, VitaLea for Children, Nutriferon dan OmegaGuard).

Mari sertai saya untuk mendapatkan produk Shaklee dan merasai kebaikannya!


DISCLAIMER:
#1 Sebarang penulisan di norafairus.blogspot.my adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada yang masih hidup mahupun sudah meninggal dunia. Dilarang untuk dicetak/disalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu. Semua peraduan yang di lakukan oleh norafairus.blogspot.my adalah ekslusif. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak ketiga


#2 Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuh apa jua penyakit. Testimoni dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuh penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan yang serius digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.


No comments:

Post a Comment